Som un estudi de disseny i comunicació, creat l'any 1983 amb l'objectiu d'oferir solucions integrals en l'àmbit del disseny gràfic, la direcció d’art i la comunicació.

La nostra empresa, voluntàriament reduïda, compta amb més de 25 anys d'experiència en identitat corporativa, disseny gràfic, comunicació audiovisual i web. En aquest període hem desenvolupat projectes de tipologia variada per a empreses privades, organismes oficials i institucions.

Els nostres treballs, que es fonamenten en l’accessibilitat i la sostenibilitat, són atemporals i duradors.

Som un equip professional qualificat, multidisciplinari i consolidat i comptem amb la col·laboració externa de professionals de primer nivell (fotògrafs, il·lustradors, realitzadors audiovisuals, consultors, impressors...) quan el projecte ho requereix.

Tots aquests trets que ens defineixen, combinats amb una relació estreta, flexible i de confiança amb els nostres clients, ens permeten oferir solucions creatives i coherents que satisfan les expectatives de qualitat i d’èxit de cada projecte que se’ns encarrega.

Ramon Carreté Sansa
Badalona, 1963.

Vaig cursar els estudis de disseny gràfic a l’Escola d'art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona.
Inicio la meva carrera professional en el sector de la comunicació com a Dissenyador gràfic independent el 1983.

El meu treball se centra principalment en la imatge corporativa, la direcció d’art, la tipografia i la comunicació gràfica.

Durant aquests anys de trajectòria professional, l'experiència, l'adaptació a les noves tecnologies i l'equip de persones que dirigeixo m'han permès afrontar satisfactòriament els reptes que se m'han plantejat tant des d'empreses del sector públic com d'iniciativa privada.

No sé cap a on evolucionarà el sector però la passió que sento per aquesta feina i el desafiament de dur-la a terme cada dia, em fan creure que he de formar part del món de la comunicació durant molts anys.

Conquista, 22
08912 Badalona
T. 933 977 701